2021-12-17 07:47:31• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - A családi élet harmóniáját kellemetlen esemény zavarhatja meg

Napi horoszkóp december 17-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Ha egyedülálló vagy, immár igazán elérkezettnek látod az időt, hogy végre komolyan ismerkedj, és erre akár már pénteken is nyílhat lehetőséged. Ha pedig már kapcsolatban élsz, a komoly elköteleződés is egyre fontosabb érzés lehet benned.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ne engedd, hogy mások akarják megmondani neked, mit és hogyan kellene tenned, hogy boldog legyen az életed. Ezt te mások nélkül is igen jól tudod. Bátran kövesd a meggyőződésedet, és persze az sem baj, ha a megérzéseidre is hallgatsz!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Lehet, hogy egy régebbi sérelem miatt most újra feszültté válik otthon a hangulat. Ha nyíltan kimondod a véleményedet, az érzéseidet, sokkal hamarabb célt érhetsz a párodnál, mint ha csak célozgatsz, vagy sértődötten duzzogsz, mert valami nem az elképzelésed szerint alakult...


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ha a párod nehéz eset, akkor valószínűleg azért tartasz ki mellette, mert épp egy ilyen különleges emberre van szükséged, mert érdekesnek és izgalmasnak találod a vele töltött napokat. No és persze nem utolsó sorban azért is, mert szereted őt.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Muszáj lenne önmérsékletet tanúsítanod pénteken. Lehet, hogy sok mindenben igazad van, de nem mindegy, hogy mindezt hogyan dörgölöd a többiek orra alá. Kritika helyett kedvességgel bármit elérhetsz!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Kissé feszült helyzeteket jelez a horoszkóp péntekre. Ilyenkor nyugodtan kellene szemlélődni, s háború helyett inkább harmonikus megoldásokat keresni szerelmi téren is. Különben csak elmélyülnek a viták... Kell ez karácsony előtt?


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ne habozz tanácsot kérni attól, akit nálad jóval járatosabb az adott témában, még akkor sem, ha az a másik az ellensége. Bízz az illető hiúságában, örülni fog, hogy épp hozzá fordultál a kérdéseddel. Eszébe sem jut félrevezetni téged.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A családi élet harmóniáját kellemetlen esemény zavarhatja meg pénteken, de mindennek elejét veheted az őszinte kitárulkozással. Sajnos, nehezen viseled, ha egy családtag irányítani akar téged, most mégis úgy tűnik, az illetőnek van igaza...


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Családodban rend van, és döntéseidet már szinte a sors is segíti. Szerelmeddel, a pároddal szép, meghitt péntek estét tölthettek el megint. Ha egyedülálló vagy, akkor a közösségi oldalon érdekes flörtbe bonyolódhatsz. Ki tudja, mi lehet még ebből az ismerkedésből...


Bak: XII. 22. - I. 19.

A múlton való rágódás csak bizonyos ideig hasznos, addig, amíg van tanulság, amit le lehet vonni. Utána már csak magadat fosztod meg az új lehetőségektől. Erre emlékezz mindenképp, mielőtt feleslegesen idegeskednél a múlt miatt.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Nyugodt napra számíthatsz pénteken, még úgyis, hogy rengeteg az intézni valód. Ez a nyugalom ugyanis a lelkedben árad, és jó hatással leszel mindenkire a környezetedben. Szerencsés, aki pénteken a társaságodban lehet.


Halak: II. 19. - III. 20.

Főnököd a szokásosnál keményebben bánik veled pénteken. Érzékeny lélek lévén ezt egyenesen támadásnak érzed, amiben van is némi igazság. De lehet, hogy csak azért ennyire szigorú veled, mert tudja, hogy több van benned, mint amennyit használsz!

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: